ساعت مراجعه به موسسه

دانشجویان عزیز جهت انجام کلیه امور آموزشی ( بایگانی - فارغ التحصلی و ...) در طول امتحانات از ساعت 12 الی 15 به موسسه مراجعه نمایند.

تاریخ ارسال سوالات امتحانی توسط اساتید

اساتید گرامی، خواهشمند است جهت برگزاری امتحانات پایان ترم، سوالات تایپ شده خود را حداکثر تا تاریخ 1397/10/13 به آدرس arshad@pishtazan.ac.ir ارسال یا بصورت حصوری به واحد آموزش ( آقای ذهبی ) تحویل دهید. در صورت ارسال نشدن سوالات تا تاریخ مقرر، هیچگونه مسئولیتی در قبال آماده کردن و تکثیر بعهده موسسه نمی باشد.

برای ورود به سامانه تغذیه به موارد زیر دقت فرمایید :

نام کاربری =   یک s به ابتدای شماره دانشجویی اضافه نمایید - برای مثال s9611604012

کلمه عبور = کد ملی

(نام کاربری و کلمه عبور ارتباطی با سامانه آموزش ندارد )

بعد از ورود به منو "خرید ژتون تغذیه با دید هفتگی" با کلیک بر روی روز مورد نظر، ابتدا اعتبار خود را به میزان لازم افزایش داده سپس محل تحویل عذا ( ساختمان مرکزی یا ساختمان شماره 5 ) را انتخاب می نمایید.

جهت رزو غذا می توانید از 1 روز قبل تا همان روز ساعت 11 صبح اقدام نمایید.

جهت کنسل کردن غذا همچنین تا 11 صبح همان روز می توانید اقدام نمایید.

برای ورود بر لینک زیر کلیک کنید

سامانه تغذیه