ورود به حساب کاربری خود

رمز عبور *
من را به خاطر داشته باش

کارآموزی و پروژه کارشناسی

مراحل اخذ واحد کارآموزی در مقطع کارشناسی ناپیوسته کلیه رشته های فنی - مهندسی  :

1. اخذ درس کارآموزی در زمان انتخاب واحد از طریق سایت
  2. دانلود فرمهای کارآموزی که شامل فرم های شماره 1 تا 3 می باشد .
    • تذکر : نمونه تکمیل شده فرم در سایت موجود می باشد .
  3. شرکت در کلاس توجیهی کارآموزی که توسط استاد کارآموزی اعلام و برگزار می گردد .
  4. انتخاب محل کارآموزی  با هماهنگی استاد.
    • تذکر : محل کارآموزی باید سازمان دولتی یا شرکت خصوصی ثبت شده باشد .
  5. تکمیل فرم شماره (1) توسط دانشجو
  6. امضاء فرم شماره (1) توسط مدیرگروه و استاد کارآموزی
  7. تحویل فرم شماره (1) و گرفتن نامه شروع کارآموزی از نماینده واحد آموزش ( آقای ذهبی )
  8. انجام کارآموزی و تکمیل قسمتهای مورد نیاز در فرمها توسط سرپرست کارآموزی
  9. پس از اتمام کارآموزی ، دانشجو بایستی گزارشی موضوعی از کارهای انجام شده در کارآموزی را طبق دستورالعمل پیوست در قالب PDF   روی CD  تهیه نموده و با گرفتن وقت قبلی ،گزارش خود را به استاد کارآموزی ارائه داده و نمره خود را اخذ نماید . سپس آن را به تائید مدیرگروه برساند .
  10. تحویل فرمهای کارآموزی ( شامل فرم های  2و3 ) به همراه نامه اتمام کارآموزی به نماینده واحد آموزش. ( آقای ذهبی )

دانلود فرمهای کارآموزی

مراحل اخذ واحد پروژه در مقطع کارشناسی ناپیوسته کلیه رشته های فنی - مهندسی  :

1. اخذ درس پروژه در زمان انتخاب واحد از طریق سایت
  2. دانلود فرمهای پروژه که شامل فرم های شماره 1 تا 4 می باشد .
    • نمونه تکمیل شده فرم در سایت موجود می باشد .
  3. شرکت در کلاس توجیهی پروژه که زمان آن توسط استاد پروژه در سایت دانشگاه اعلام  می گردد.
  4. تکمیل فرم های 1 تا 4 بعد از هماهنگی اولیه با استاد پروژه
  5. در طول انجام پروژه دانشجویان می توانند در جلسات پروژه که توسط استاد برگزار می گردد شرکت و نسبت به توضیح روند پروژه و رفع اشکالات احتمالی اقدام نمایند .
  6. تحویل پروژه می بایست در قالب 2 عدد CD    )    یک نسخه به استاد و یک نسخه به کتابخانه ساختمان 4 )  و فرم های تکمیل شده 1 تا 4 پروژه به آموزش ( ساختمان اداری )
    • تذکر : طرح روی CD را حتما از سایت دانلود نموده و  بصورت برچسب روی هر دو CD چسبانده شود.

دانلود فرمهای پروژه